اختلال موجود در کودکان اوتیسم
- اختلال کیفی در تعاملهای اجتماعی با توجه به وجود دست کم ۲ عنصر از عناصری که در پی میآیند:
بیماری که هر روز به تعداد بیمارانش افزوده میشود جالب توجه که این کودکان بیشتر در خانواده های متمول و امروزی متولد میشوند و دردآور تر این که این کودکان تا 3 سالگی هیچ علایمی از بیماری در آنها وجود ندارد و از 3 سالگی این بیماری خود را به یک باره نشان میدهد و تمام آنچه کودک آموخته به ناگهان متوقف میشود هیچ گونه ارتباط چشمی برقرار نمی کند، صحبت نمی کند ،از لمس شدن توسط دیگران بیزار است ، به نظم و ترتیب خاصی کار ها را انجام میدهد (به گونه وسواسی شدید ) و.................
مراحل رشد حرکتی را مطرح میکنیم تا بدانیم یه کودک باید چه مراحلی را طی کند و بعد به بیماری مورد نظر می پردازیم :
سلام خدمت دوستان عزیزی که از این سایت دیدن میکنن
به امید خدا از این هفته (شنبه)یکسری مطالب علمی در خصوص بیماری خاصی که داره هر روز به تعداد بیمارانش افزوده میشه براتون مطالبی قرار میدم و امیدارم با نظراتتون منو یاری کنید و اگه سوالی دارین بپرسین و منم بتونم به سوالاتتون پاسخ بدم.
به امید یاری شما عزیزان
اربعین به معنای چهلم است.
اربعین بیستم ماه صفر است که چهل روز بعد از روز عاشورا است. مسلمانان شیعه در این روز مراسم سوگواری به یاد حسین بن علی، نوه پیغمبر اسلام و ۷۲ تن از یارانش را که در روز عاشورا به دست لشکریان یزید کشته شدند، برگزار میکنند. در مناطق شیعه نشین مراسم عزاداری برگزار میشود. در تقویم رسمی ایران این روز تعطیل میباشد. همه ساله در اربعین حسینی شیعیان دنیا در کربلا محل دفن حسین و یارانش جمع میشوند و به عزاداری میپردازند در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۱میلیون نفر در کربلا گرد هم آمده بودند.
در فرهنگ عاشورا، اربعین به چهلمین شب شهادت حسین بن علی(ع) گفته میشود که مصادف با روز بیستم ماه صفر است. از سنتهای مردمی گرامی داشت چهلم مردگان است، که به یاد عزیز فوت شده خویش، خیرات و صدقات میدهند و مجلس یاد بود بر پا میکنند، در روز بیستم صفر نیز، شیعیان، مراسم سوگواری عظیمی را در کشورها و شــــهرهای مختلف به یاد عاشورای حسینی بر پا میکنند. عاشقان و پیروان آن امام، در سحال اســـــرار اربعین به ذکر پرداخته و باران اشکبار چشم خویش را با مظلومیت حسین و یارانش پیوند می زنند. این راه، راه تداوم عشق است و بی گمان هیچگاه بی رهرو نخواهد بود.
سلام بر حسین و اربعینش، سلام بر اربعین و زائرانش! و سلام بر اندوه های دل آنان که به سوغات بر مزار کشتگان، عشق بردند و به مویه نشستند. به شوق زیارت صحن و سرای جان فزایت، اربعین شهادتت را به سوگ می نشینیم، یا حسین!
اربعین از رازهای هستی است و اربعین حسین (ع) روز بسط لطف اوست بر پیروان و دوستدارانش. و در مقام حسین (ع) همین بس که در زیارت اربعینش خطاب به جدشان محمد مصطفی (ص) و پدر بزرگوارشان حضرت علی (ع) و مادر گرامیشان فاطمه (س) میگوییم که خداوند عزاداری شما را در رثاء حسین (ع) فبول فرماید.
سلام بر حسین و اربعینش، سلام بر اربعین و زائرانش! و سلام بر اندوه های دل آنان که به سوغات بر مزار کشتگان، عشق بردند و به مویه نشستند. به شوق زیارت صحن و سرای جان فزایت، اربعین شهادتت را به سوگ می نشینیم، یا حسین!
مسئله اربعین سید الشهداء(علیه السلام) و این که آیا خاندان آن حضرت پس از رهایی از اسارت یزید قصد عزیمت به کربلا را داشته و نیز آیا توانسته اند در آن روز به زیارت آن مضجع شریف نایل آیند و مرقد مطهرش را زیارت کنند، از جمله مسائلی است که از دیرباز صاحب نظران در باره آن اختلاف نظر داشته و هریک با استشهاد به ادله تاریخی برای اثبات یا نفی آن تلاش کرده اند. در این مقاله با توجه به متون تاریخی معتبر احتمالات ممکن را تبیین کرده و ضمن بیان نظر مدافعان این واقعه، دیدگاه خود را مبنی بر نبود دلیل کافی و قابل اعتماد بر مسئله اربعین سید الشهداء(علیه السلام)تبیین خواهیم نمود. هم چنین امکان رسیدن کاروان اسرا را نیز به کربلا در اربعین اول تقریبا ناممکن دانسته و در پایان، دلیل الحاق سر مطهر امام حسین(علیه السلام) را به جسم شریفش مورد خدشه قرار داده و وجود حدیث شریفی که زیارت اربعین را از علائم مؤمنان می شمارد برای استحباب و فضیلت آن زیارت کافی دانسته ایم. کلید واژگان: اربعین، کربلا، حسین(علیه السلام)، شهادت، اهل بیت، اسارت، کوفه، شام
یک شبی مجنون نمازش را شکست***بی وضو در کوچه لیلا نشست
*عشق آن شب مست مستش کرده بود***فارغ از جام الستش کرده بود
سجده ای زد بر لب درگاه او***پر ز لیلا شد دل پر آه او
گفت یا رب از چه خوارم کرده ای***بر صلیب عشق دارم کرده ای
جام لیلا را به دستم داده ای***وندر این بازی شکستم داده ای
نشتر عشقش به جانم می زنی***دردم از لیلاست آنم می زنی
خسته ام زین عشق، دل خونم مکن***من که مجنونم تو مجنونم مکن
مرد این بازیچه دیگر نیستم***این تو و لیلای تو … من نیستم
گفت: ای دیوانه لیلایت منم***در رگ پیدا و پنهانت منم
سال ها با جور لیلا ساختی***من کنارت بودم و نشناختی
*عشق لیلا در دلت انداختم***صد قمار عشق یک جا باختم
کردمت آوارهء صحرا نشد***گفتم عاقل می شوی اما نشد
*سوختم در حسرت یک یا ربت***غیر لیلا بر نیامد از لبت
*روز و شب او را صدا کردی ولی***دیدم امشب با منی گفتم بلی
*مطمئن بودم به من سرمیزنی***در حریم خانه ام در میزنی
*حال این لیلا که خوارت کرده بود***درس عشقش بیقرارت کرده بود
*مرد راهش باش تا شاهت کنم***صد چو لیلا کشته در راهت کنم